Deel hoeveel........?
Blijf op de hoogte en volg Joost
13 Januari 2008 | Suriname, Paramaribo
Ja, Paramaribo nu, alles lijkt heel relaxed, prijzen zijn prettig, dus voorlopig voel ik me goed. Ik ga hier wat kleine reparaties doen, niet zwemmen, want we liggen op stroom, val er niet in want je bent meteen een mijl verder...! Langer als 2 weken gaat het hier niet duren. Voor de insiders, ik wacht nu op Arno en zie wel wat eruit komt.....
Salut.....
Joost
13 Januari 2008 - 15:11
Marco Schreijen:
Ik heb jullie elke dag gevolgd en ik was inderdaad verbaasd over de snelheid. Ben benieuwd wat je volgende stop zal zijn. Succes en veel plezier... -
13 Januari 2008 - 15:23
Rob:
Ik mis actie foto's, trapeze werk, dolfijnen, zeemeerminnen enz. -
14 Januari 2008 - 14:38
Thijs:
Mooi te lezen dat het allemaal zo snel is
gelopen zonder veel problemen.Nu maar weer verder sleutelen etc.Heb je de belg op de bus gezet of helpt hij ook nog?
sucses thijs. -
14 Januari 2008 - 15:46
Lies:
wat een snelheid! zo spreek ik je nog via de computer, ik let even niet op en je bent al in paramaribo. ik hoop dat je geniet!
groet,
lies
14 Januari 2008 - 16:43
Santa:
Weet niet of je de (lokale) krant met het hot nieuws van Suriname gelezen hebt. maar pas op voor de man met de witte gympen... die schijnt daar ook rond te lopen....enne hoop dat je contact hebt gehad met Arno.. Santa -
27 Januari 2008 - 19:48
Joop.v.Z:
Prachtige foto's, mis alleen foto's uit de mast.
Dus ik kom wel een keer langs.
Joost kijk uit, en geniet -
20 Februari 2008 - 08:41
Lonneke:
Ha die Joost..
Toe maar, vliegt ie ook nog ff naar Palm Beach om wat vrijwilligerswerk te doen.
Doe je best, succes en take care!
Groet,
Lonneke