verder...........
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
20 December 2009 | Venezuela, Puerto La Cruz
Oh ja... die anderhalf jaar Curacao is niet ongemerkt voorbij gegaan... Ik heb officieel afscheid genomen van mijn generatormotor en wacht op een aanbod uit de States voor een nieuwe motor voor het elektradeel... en de elektronica van het hydroliek is vereenvoudigd naar elektrisch, welk voordeel het geeft dat het geen eigen leven meer leid....
Begrijp dus goed, wij voelen ons prima en groeten iedereen vanaf hier en heffen het glas op jullie....
tot horens...
Joost en José
20 December 2009 - 10:24
Thijs:
Nu blij weer eens wat te horen en dat er nog steeds beweging in zit al gaat het wel moeizaam.
Beginnen de jaren toch ook een beetje te tellen? -
20 December 2009 - 18:37
Ton- Wieferink:
hai, joost en jose
van hier, in een wit en koud edam
alvast een fijne kerst
en een gelukkig nieuw jaar gewenst.
groetjes ton -
20 December 2009 - 19:37
Ruud Tanis:
Hallo Joost blij iets van je tehoren.Curacao verlaten voor een nieuw avontuur met jose.Hier gaat alles zijn gangetje veel schaatsen en ik heb mijn sloep geheel geschilderd en gelakt,dus als je met sail in Amsterdam bent dan nodig ik je hierbij uit voor een rondvaart.Kom je ook nog eens op een bootje.Vreetzame kerstdagen en een gezond 2010 en een behoude vaart.Ruud en Els. -
25 December 2009 - 12:54
Michel:
Joost dat vergat ik nog. Je hoeft er niet over in te zitten of je enkel wel goed staat of dat moet de oorzaak van je val geweest zijn? Als ik maandagochtend wind tegen heb dan pak ik de auto. Een top 2010. -
08 Januari 2010 - 23:32
Nico Hogeveen:
hallo joost en jose een hartelijke groet van mij en jantine en een heel goed 2010 toegewenst( ik weet opportunisten lukt dat wel)zeg het is hier echt winter met bakken sneeuw en veel schaatsen en a.s de elfstedentocht ik ga zelf een paar weken skiën, dat hou ik erin. ( thijs zegt, beweging, moeizaam beginnen de jaren toch een beetje te tellen,)mijn motto. als je uit elke situatie het beste haalt telt dat niet. behouden vaart. -
08 Februari 2010 - 20:59
Adri:
Hoi Joost ik probeer je een hele lange mail te sturen, maar geef even een handiger mailadres want via de radiogolven van winlink lukt het niet echt.Groeten Adri